Hjem>Bransjer>Arkitekter

Arkitekter

Som erfaren arkitekt har du ferdigheter til å overbevise de mest skeptiske kritikere med dine skisser og tegninger. Denne kompetansen kommer ikke uten utdannelse og erfaring. Sørg derfor for at du og dine kollegaer får betalt for tiden som brukes på prosjekter.

Effektivisering av oppgaver = mest mulig fakturerbar tid

Er du både arkitekt og daglig leder, har du gjerne flere oppgaver – fra møter med kommune og entreprenører til administrative oppgaver og markedsføring av bedriften.  Kunsten er å sørge for høyest mulig faktureringsgrad ved å effektivisere oppgaver som ikke genererer direkte inntekter.  Regnskap er én oppgave du bør overlate til et profesjonelt byrå.

Vi kan hjelpe dere med å tilrettelegge og automatisere interne prosesser slik at dere kan legge til rette for mest mulig fakturerbar tid.

«Vi selger kompetanse. Som en liten bedrift er det avgjørende å fakturere timer, også for meg som er daglig leder av selskapet. Med Vingman har vi flyttet regnskapet til skyen. Det er har effektivisert vår drift og lagt til rette for mer fakturerbar tid»

Lara Dadadottir, Daglig leder Solli Arkitekter AS

Spør oss om råd

Vi har rådgivere som kjenner til utfordringer i arkitektbransjen. Ønsker du å vite mer om hvordan skreddersydde regnskaps -og skytjenester kan effektivisere din bedrift?  Ta kontakt

Fyll ut skjema,
så tar vi kontakt med deg