Hjem>Bransjer>Eiendom

Eiendom

Vi har et dedikert team som jobber spesifikt med regnskap og rådgiving for selskaper i eiendomssektoren. Teamet bistår både eiendomsutviklere, utleiere og meglere. Eiendomsmarkedet endres kontinuerlig og med vårt engasjement i denne sektoren holder vi oss oppdatert på skatteregler og regelverk.

Våre rådgivingstjenester omfatter blant annet:

Kjøp og salg

Vi bistår med planlegging, regnskap -og skattespørsmål innen kjøp eller salg av fast eiendom eller eiendomsselskaper, herunder oppgjør og due dilligence.

Skatteplanlegging

Det er vår jobb å holde deg oppdatert på gjeldende regelverk og gi deg anbefalinger i forhold til skatteløsninger. Vi jobber langsiktig for å finne de beste løsningene.

Utleie (næring/bolig)

For utleiefirmaer tilbyr vi skreddersydde forvaltningssystem som forenkler administrasjon av kontrakter, regulering av husleie og underleverandører. En sentral oppgave er også å bistå med MVA utregning for arealer som er delt mellom leietakere med og uten momsplikt.

Effektivisering av drift

Vårt team kan også fungere som en ressurs for ditt eiendomsselskap i forbindelse med økonomiske og driftsmessige problemstillinger. Trenger du en ekstra dytt i forhold til effektivisering, er vi en god samarbeidspartner!

«Vingman har lang og utstrakt spisskompetanse innen våre behov knyttet til næringseiendom. Jeg oppfatter teamet som svært imøtekommende, fleksible og ikke minst løsningsorienterte. Samarbeidet med Vingman er så effektivt at de oppleves som vårt inhouse regnskapsbyrå.»

Kristoffer Brække, Brække Eiendom AS

Spør oss om råd

Vi har rådgivere som kjenner til utfordringer i eiendomsbransjen.

Ønsker du å vite mer om hvordan skreddersydde regnskaps -og skytjenester kan effektivisere din bedrift? Ta kontakt.

Fyll ut skjema,
så tar vi kontakt med deg