Hjem>Lønn og HR>Lønnstjenester

Lønnstjenester

– nøyaktig og i tide

Det kan være utfordrende å regne ut riktig lønn og skatt for ansatte. Mange detaljer skal vurderes, og arbeidet krever stor nøyaktighet. Det er også et område i stadig endring; både lover, tariffavtaler og beløpsgrenser endres med korte intervaller. Som ansvarlig for lønn må man holde seg oppdatert og forstå reglene, noe som kan være komplisert – og ikke minst tidkrevende.

En komplett konfidensiell lønnstjeneste

Riktig lønn til riktig tid

Vi sender ut riktige lønnsslipper og betaler lønnen til dine ansatte på riktig dag – hver måned. Du får tilgang til våre online løsninger som gir et fullstendig bilde av bedriftens lønnsutgifter.

Effektive skybaserte systemer

Vi oppretter effektive skybaserte systemer for timeregistrering, reiseregninger, kilometergodtgjørelse og representasjonsutgifter.

Bekymringsfritt

Du trenger du ikke å bekymre deg over sykdom eller ferie for personer som er ansvarlig for lønnsarbeidet. Du slipper også investering i programvare og sikkerhetskopier av data.

Tidsbesparende

Du slipper å bruke tid på rapportering av arbeidsgivermelding, kontrolloppgaver, sykepenger og permisjoner.

Rådgivning

Vi bistår med rådgivning i alt fra sykemeldinger og permisjoner til kommunikasjon og oppfølging mot NAV.

Spar tid og penger

Vi oppretter effektive skybaserte systemer for timeregistrering, reiseregninger, kilometergodtgjørelse og representasjonsutgifter.

Vil du slippe
å håndtere lønn selv?

La oss ta over arbeidet. Det sikrer riktig lønn, arbeidsgiveravgift og offentlig rapportering. Og selvfølgelig svarer vi på alle dine ansattes spørsmål direkte.

Ja, la Vingman fikse våre lønninger!

Fyll ut skjema,
så tar vi kontakt med deg