Uttale: vingmann
Etymologi: via amerikansk-engelsk wingman ‘støttespiller’, fra engelsk wingman ‘pilot som flyr bak leder i en formasjon’

Historisk sett var vingmannens rolle å støtte luftkamp ved å gjøre en flyging både tryggere og mer kapabel. I dag brukes det muntlig som et begrep på en støttespiller. En som står tett ved deg i hverdagen på jobb og som får deg til å bli den beste utgaven av deg selv.

Et fremtidsrettet regnskapsbyrå

Med over 20 ansatte med spesialkompetanse på tvers av alle områder innen regnskap, skattlegging og økonomisk planlegging, er vi et regnskapsfirma som bringer et vell av kompetanse og erfaring til våre kunder.

Med vekt på langsiktige relasjoner

Vi legger stor vekt på personlige og langsiktige relasjoner med våre kunder. Som kunde får du din egen rådgiver som blir kjent med deg og din bedrift. Om du jobber i et større selskap, oppretter vi et team som gir deg større fleksibilitet og servicenivå.

En økonomipartner du kan vokse med

Vi er et regnskapsfirma du kan vokse og utvikle deg med. Med fokus på å utnytte teknologi for å automatisere prosesser, kan du være trygg på at vi tilfredsstiller din bedrifts behov i dag og for fremtiden. Uavhengig av størrelse på ditt firma, skal du oppleve oss som en proaktiv og interessert partner. Vi står ved din side for kontinuerlig forbedring av din virksomhet.

Vil du vite mer om
våre tjenester?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat om hvilke regnskapstjenester som vil passe din bedrift.

Enten om du ønsker å gjøre hele eller deler av regnskapet selv, står vi klare for å bistå deg og din bedrift!

Fyll ut skjema,
så tar vi kontakt med deg