Hjem>Rådgivning>Controller-tjenester

Controllertjenester

Vi bistår – når du trenger det

Med mindre du leder en stor virksomhet, kan det å ansette en intern controller være kostbart. Et alternativ er benytte deg av våre controllertjenester ved behov. Vi kan bistå gjennom hele året, eller i de perioder du trenger rådgivning for å planlegge økonomien på kort eller lang sikt.

Vi kan bistå med

Lønnsomhetsanalyser

Kunnskap om hvilke deler av et firma som er lønnsomme, er grunnleggende for å skape gode resultater. Lønnsomhetsanalyser kan gjøres på flere dimensjoner som produkter, tjenester, kunder, leverandører, avdelinger og funksjoner. Våre analyser baseres på regnskapsinformasjon og annen tilgjengelig data.

Budsjettering

Vi hjelper deg med å sette opp en budsjetter slik at du kan administrere månedlig, kvartalsvis og årlig kontantstrøm i bedriften.

Prognoser & kalkyler

Bedrifter utvikler seg kontinuerlig, og må tilpasse seg for å møte muligheter og endringer i markedet. Vi kan bistå med beregninger i forbindelse med nye produkter, teknologier, forretningsprosesser eller markeder.

Automatisering

Vi automatiserer oppgaver som tradisjonelt har krevd mye kapasitet slik at du kan øke effektiviteten og produktiviteten i din daglige drift.

Vil du vite mer om
våre controller-tjenester?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat om hvilke løsninger som vil passe din bedrift.

Enten om du ønsker å gjøre hele eller deler av regnskapet selv, står vi klare for å bistå deg og din bedrift!

Fyll ut skjema,
så tar vi kontakt med deg