Hjem>Rådgivning>Økonomi og drift

Økonomi og drift

– vi sørger for rutiner og effektivisering

Som din rådgivende regnskapsfører og nærmeste støttespiller får vi god oversikt over driften i selskapet ditt. Vi ser det store bildet, og vår viktigste oppgave er gi deg kontinuerlige og gode råd, slik at du gjør de riktige valgene.

Fokus på rutiner og effektivisering

Ved å gjennomgå dine interne rutiner opparbeider vi en god forståelse av din virksomhet. Vi analyserer utgiftene for å avdekke unødvendige kostnader, avstemmer kontoutskrifter for å unngå lekkasjer, og anbefaler nye prosesser eller programmer for å effektivisere driften.

Strategisk bistand

Det daglige presset man ofte opplever ved å lede en virksomhet kan føre til at langsiktig planlegging ikke blir prioritert. Likevel må du planlegge fremover for å skape vekst og resultater. Vi kan være din samtalepartner i enkeltsaker, eller bistå med å utvikle en strategisk plan for virksomheten for de neste 3 – 5 årene.

«Vi har vært kunde hos Vingman siden vi etablerte Briani i 2010 og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Halvard og hans team er genuint interessert i vår drift, og det føles trygt å ha et byrå som kjenner virksomheten vår godt. Dessuten er de hyggelige folk!»

Tom Lønning, Daglig leder, Briani Catering og Selskapsmat AS

Vil du vite mer om
våre regnskapstjenester?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat om hvilke regnskapstjenester som vil passe din bedrift.

Enten om du ønsker å gjøre hele eller deler av regnskapet selv, står vi klare for å bistå deg og din bedrift!

Fyll ut skjema,
så tar vi kontakt med deg