Hjem>Rådgivning>Programvare

Programvare

Nye IT systemer og integrasjoner effektiviserer

Med økt konkurranse presses bedriftens marginer for å opprettholde konkurranseevne. Om ansettelser ikke er et alternativ, presses også ansatte til det maksimale. Kunsten blir å gjøre mer med færre ressurser tilgjengelig.

Kontinuerlig forenkling av prosesser i bedriften

For å lette det totale arbeidspresset for ansatte, slik at de kan fokusere på de mest verdiskapende oppgavene, er det smart å undersøke muligheter for å forenkle prosesser i bedriften. Bruk teknologi for å drive organisasjonen din mer effektivt, betjene kundene bedre og øke bedriftens totale effektivitet.

  • Driv mer effektivt

  • Betjen kundene bedre

  • Øk den totale effektiviteten

Få oversikt over tidkrevende prosesser

Gjennomfør en analyse av ulike prosesser i bedriften. Møt prosesseiere og få en forståelse av hvordan arbeidet deres gjøres for å avdekke forbedringsmuligheter. Utfordre hvert trinn, hvert papir, hver input og hvert utdata. Sjansen er stor for at du vil finne ineffektivt og unødvendig arbeid.

Implementer skybaserte systemer

Skybaserte systemer er tilgjengelig for de fleste bedriftsfunksjoner og ERP systemer har komplette funksjoner integrert. Det også frittstående systemer for salgsstyring, timeregistrering, dokumentkontroll og HR oppfølging.

Integrer og konsolider

Hvis du er lei av å kaste bort tid med uendelig import og eksport, eller du mistenker at du ofte jobber med utdaterte data? Da bør du undersøke om programmer kan integreres. Slik kan du oppnå sømløs og enkel informasjonsdeling.

«Med PowerOffice go har vi forenklet vår regnskapsføring. Vi skanner alt av fakturaer og bilag med programmets app. Det gjør samhandling med  Vingman enda mer effektivt. Alt av bilag behandles og legges i skyen kontinuerlig. Derfor har vi alltid oversikt over regnskapet.»

Lara Dadadottir, Daglig leder, Solli Arkitekter AS

«Vi benytter 24SevenOffice regnskapsprogram. Alt på ett sted er den primære fordelen med det skybaserte systemet. Det er enkelt følge opp kunder og betalinger. Vi sparer mye tid! Med et par tastetrykk har jeg oversikt over firmaets økonomi.»

Tom Lønning, Daglig leder, Briani Catering og Selskapsmat AS

Våre eksperter
guider deg videre

Trenger du en partner for å effektivisere prosesser i virksomheten din – en partner med innsikt og oversikt over spekteret av muligheter?

Kontakt oss i dag.

Vi har automatisering som en del av vårt DNA og vi er nådeløse i forfølgelse av tungvinne prosesser.

Fyll ut skjema,
så tar vi kontakt med deg