Hjem>Regnskap>Interne rapporter

Interne rapporter

– hjelper deg med å få oversikt

Nøyaktige og oppdaterte rapporter hjelper deg med å ta gode, datadrevne beslutninger. En god rapport skal gi informasjon om viktige områder selskapet ved å presentere KPI-er (Key Performence Indicators) på en forståelig måte – gjerne visuelt.

Skreddersydde rapporter som gir deg oversikt

Vi kan bistå med å sette opp et skreddersydd rapporteringssystem for din virksomhet. Målet er å gi deg et godt øyeblikksbilde av den økonomiske situasjonen – på det tidspunktet rapporten genereres. Om ønskelig supplerer våre rådgivere rapportene med økonomiske vurderinger. De ser etter faresignaler og muligheter.

Vi stiller de riktige spørsmålene

Hvorfor trenger du rapporten i utgangspunktet? Kjenner du de viktigste driverne av virksomheten din? Hvordan definerer du suksess? Disse og andre spørsmål stiller vi deg for å sette opp rapporter som imøtekommer dine krav. Når vi vet hva som skal rapporteres kan vi sette opp rapporter som måler relevante KPI-er for din virksomhet.

Vi automatiserer rapportene – slik at du
alltid har oversikt

Mange virksomheter bruker manuelle ressurser for å hente og samle regnskapsdata til rapporter. Det er tidkrevende, og faren for feil er til stede. Vi henter data direkte fra de skybaserte regnskapssystemene og andre datakilder, og samler alt i én og samme rapport. Rapportene generes ved et par tastetrykk. Slik får du oversikt når du trenger det.

Rapportering for konsern

For små og store konsern benytter vi Cantor. Dette er et norskutviklet konsolideringssystem. Systemet krever ingen omfattende implementeringsprosess og er lett å ta i bruk. Cantor har gode integrasjoner mot ulike regnskapssystemer slik at regnskapsdata kan hentes ut på en effektiv måte. All funksjonalitet er samlet i noen få skjermbilder, som gir et oversiktlig og visuelt bilde av konsernet.

Vil du vite mer om
våre tjenester?

Vi tar gjerne en uforpliktende prat om hvilke regnskapstjenester som vil passe din bedrift.

Enten om du ønsker å gjøre hele eller deler av regnskapet selv, står vi klare for å bistå deg og din bedrift!

Fyll ut skjema,
så tar vi kontakt med deg