Hjem>Regnskap>Regnskap i skyen

Regnskap i skyen

– økt effektivitet og produktivitet

Vi har jobbet med skybaserte regnskapsløsninger i mer enn 5 år, og vi krever at våre kunder benytter seg av en av våre utvalgte skybaserte regnskapsløsninger.

Hvorfor?

Vår visjon er å levere regnskapsløsninger og rådgiving som bidrar til å skape fremtidige verdier for våre kunder. Det innebærer at vi bidrar til å gjøre arbeidsprosessene enklere. Regnskapsrutinene vi innfører hos våre kunder handler om nettopp dette – vi automatiserer oppgaver som tradisjonelt har krevd mye kapasitet. Hensikten er å øke effektivitet og produktivitet i den daglige drift.

Våre skybaserte tjenester hjelper deg med

Fakturaer (EHF eller PDF fakturaer) kan registreres og konteres automatisk med forhåndsinnstillinger på leverandøren. Du kan også sørge for at bilag knyttes til eksempelvis prosjekt og avdeling. I godkjenningsmodulen kan du sette opp attestasjonsflyt til én eller flere personer.

Alle fakturaer bokføres automatisk – og innbetalinger blir matchet fortløpende mot reskontro. Ergo har du alltid oppdaterte rapporter tilgjengelig – med full sporbarhet og «drill down» ned til bilagsnivå.

Selger du produkter og tjenester gjennom i butikk eller nettbutikk, sørger vi for sømløs integrasjon mot kasse/bestilling til bokføring. Programmene er også ferdig integrert mot Altinn, slik at MVA-oppgaver leveres direkte fra systemet.

Siden regnskapet oppdateres løpende har din bedrift et styrings- og beslutningsverktøy basert på ferske tall. Du får oversikt over økonomisk status via en rekke sanntidsrapporter fra desktop, nettbrett og mobil.

Hvilket skybasert regnskapssystem skal du velge?

Det finnes mange skybaserte verktøy i markedet. Vi har jobbet med flere systemer og tilegnet oss verdifull erfaring selv og gjennom våre kunder. Vi vektlegger at programmene skal være brukervennlige, skalerbare og at leverandøren kontinuerlig utvikler programvaren. Med programmene 24SevenOffice, PowerOffice Go og Visma.net ERP dekker vi alle våre kunders behov.

  • Brukervennlig og skalerbart

  • Skreddersydd til ditt formål

  • All dialog på ett sted

24 Seven Office
– Et komplett forretningssystem

Dette er et skybasert ERP-system (Enterprise Resource Planning) som samler alle kjerneprosessene som kreves for å drive en virksomhet. Systemet har moduler for økonomistyring, timeregistrering, prosjektstyring og lønn.

Videre har systemet en CRM-modul som der du samler alle kundedata i ett og samme system. 24SevenOffice er fleksibelt og kan skreddersys til din bedrifts arbeidsflyt og behov. Vi jobber i samme system, slik at du kan ta hånd om de oppgavene det er mest hensiktsmessig å løse selv tilknyttet regnskapet.

PowerOffice Go

PowerOffice Go er et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. Systemet er svært enkelt i bruk og har en intuitiv og brukervennlig opplevelse. Du tilpasser selv oversiktsbildet med grafer som visualiserer status og økonomien i selskapet. Med bankintegrasjon og mulighet for hundrevis av andre systemer integrert, slipper du å gjøre dobbeltarbeid. Du kommuniser også direkte med våre regnskapsførere i PowerOffice Go. På den måten er samles dialogen på ett sted.

Visma.net ERP
– Et skybasert ERP-system for større bedrifter

Visma.net er et komplett, skybasert ERP-system som automatiserer forretningsprosesser og administrerer komplekse regnskapsoperasjoner. Systemet er modulbasert og kan tilpasses ulike behov innen regnskap, finans, prosjekt, lager og logistikk. Det skybaserte ERP systemet er perfekt for bedrifter med flere funksjoner og som ønsker å redusere kostnader og ved å effektivisere tid, ressurser og teknologi.

«Med PowerOffice go har vi forenklet vår regnskapsføring. Vi skanner alt av fakturaer og bilag med programmets app. Det gjør samhandling med  Vingman enda mer effektivt. Alt av bilag behandles og legges i skyen kontinuerlig. Derfor har vi alltid oversikt over regnskapet.»

Lara Dadadottir, Daglig leder, Solli Arkitekter AS

«Vi benytter 24SevenOffice regnskapsprogram. Alt på ett sted er den primære fordelen med det skybaserte systemet. Det er enkelt følge opp kunder og betalinger. Vi sparer mye tid! Med et par tastetrykk har jeg oversikt over firmaets økonomi.»

Tom Lønning, Daglig leder, Briani Catering og Selskapsmat AS

Benytter ikke selskapet ditt skybasert regnskapsløsning?

Laila har solid erfaring med å skreddersy skybasert regnskap for ulike bransjer og bedrifter.

Ta kontakt med Laila for en uforpliktende prat.

Ring eller send Laila en mail

Laila Nortvedt

IT og markedsansvarlig

Eller fyll ut skjema,
så tar vi kontakt med deg