Vingman – ditt lokale regnskapsbyrå
i Drammen og omegn

Kontakt oss

Mer enn bare regnskap

Vi hjelper deg med å bedre dine resultater. Som rådgivende regnskapsfører og nærmeste støttespiller får vi god oversikt over driften i selskapet ditt. I tillegg til regnskapsarbeidet er vår oppgave å gi deg råd, slik at du gjør de riktige valgene.

Samtalepartner innen økonomistyring

Vårt mål er å levere oppdaterte regnskap med høy kvalitet. Vi tilbyr også rådgivning og analyser. Vi kan være din samtalepartner i enkeltsaker, eller bistå med å utvikle strategisk plan for de neste 3 – 5 årene.

Skybaserte løsninger – alltid oppdatert regnskap

Våre kunder har tilgang til alt de trenger av oppdaterte rapporter, samt mulighet til å fakturere, godkjenne regninger, lønn, utlegg og reiseregninger fra PC og mobil.

Jeg er Laila Nortvedt og kundeansvarlig i Vingman. Ring meg gjerne for et uforpliktende møte om dine regnskapsbehov.

Laila Nortvedt
Tlf: 982 84 937 

Er du på jakt etter en regnskapsfører i Drammen?

Her er 4 grunner til å velge oss:

Erfarne og autoriserte regnskapsførere

Vi knytter til oss mennesker med høy utdannelse og autorisasjon, som motiveres gjennom fornøyde kunder. Foruten solid erfaring, har våre regnskapsførere kjennskap til mange ulike bransjer. Med over 20 medarbeidere er vi ett av de større regnskapsbyråene i Drammen.

Vi benytter teknologi til å effektivisere

Som kunde hos oss kartlegger vi også muligheter for å forenkle prosesser i din bedrift – f.eks. ved å bruk teknologi for å drive organisasjonen din mer effektivt, betjene kundene bedre og øke bedriftens totale effektivitet.

Lett tilgjengelig – sentralt i Drammen

Vi holder til sentralt på Strømsø – en kort spasertur fra Drammen jernbanestasjon, og med gode parkeringsmuligheter. Vi legger forholdene til rette for å være lett tilgjengelig for deg. Våre regnskapsførere kan gjerne jobbe hos deg i perioder om det er mest effektivt.

Alltid ved din side

Som vår kunde er vi ved din side og hjelper deg med å oppnå dine økonomiske mål. Vår proaktive tilnærming og innsikt i ulike bransjer kan bidra til å sette deg på sporet av vekst og suksess.

Kontakt oss

Ring oss på telefon 32 26 43 20 eller send oss en e-post på post@vingman.no. Du kan også fylle ut skjemaet til høyre, så tar vi kontakt med deg.

Fyll ut skjema,
så tar vi kontakt med deg