X

Vi vil være din rådgiver og regnskapsfører som stødig justerer kursen sammen med deg der du søker nye høyder.
Med oss på vingen vil du oppleve å ha den tryggheten som skal til for å nå så langt du vil, enten det dreier seg om sju mil til Drammen eller himmelhøy jaging etter nye og spennende horisonter.
Uansett – vi passer ryggen din.

HR, lønn og ansatte

Trygghet er viktig for en arbeidsgiver, det vet vi alt om. Og det er ikke mindre avgjørende for de ansatte, med oss på laget kan du tilby den forutsigbarheten som kreves.

Når man har ansatte er det mye å holde styr på. Og da tenker vi ikke på bursdagskaker, fredagsvafler eller julebord. Nei, vi tenker på alt det andre som følger med. Det er en jungel av lover og regler en arbeidsgiver må følge og forholde seg til, og enklere har det ikke blitt med A-ordningen hvor rapporteringen må skje enda hyppigere.

Men du kan likevel ta det helt med ro. For det er dette vi kan. Og vi brenner for å gjøre det for deg. Med oss på laget vil du oppleve at alt gjøres riktig – enten det handler om visum og utenlandsk arbeidskraft, lønnskjøring eller planlegging for pensjon og permisjon. Vi leker oss igjennom skattespørsmål og veileder deg gladelig når kontrakter skal på bordet. Vi er din trofaste rådgiver som flyr litt bak deg og passer på at alt er som det skal hele veien – så kan du konsentrere deg om det du kan aller best, trygg på at vi gjør akkurat det samme.

Regnskap

Den nye regnskapsføreren følger med, kvalitetssikrer og rådgir deg. Se på oss som en pulsklokke som hele tiden har oversikt over driften din og vet hvilke steg som bør bli de neste.

Vi sier at vi har fleksible løsninger. Og med det mener vi at vi skal finne den løsningen som passer best for akkurat deg. Det gjelder enten du foretrekker å svinge innom med bilagsbunken, ønsker at vi sitter lokalt hos deg eller helst vil sende inn reiseregningen ved bensinpumpa via en app på mobilen.

Vi synes regnskap er gøy – og det synes kanskje du også når du har med oss på laget? For vi sørger for å gjøre det enkelt for deg. Ikke bare tolker vi tallene dine og forsikrer oss om at du vet hva du har å forholde deg til i det daglige. – Vi er nemlig også opptatt av å planlegge fremtiden sammen med deg. Når skreddersydde systemer kombineres med mennesker vil du oppleve en økonomistyring som fungerer som en trygg puls i driften din. Og det er det vi leverer – gode systemer, velvalgte råd og en å gå veien sammen med.